Blog - Végvári Cukrászda

Végvári logo
Tartalomhoz ugrás

Egy gombócnyi szeretet

Végvári Cukrászda
Közzététel szerző: Váradi Eszter itt Események · 29 Június 2018
Tags: Események
Már több éves múltra visszatekintő hagyomány nálunk a szeretet gombóc. Minden évben,a vakációt megelőző két hetében, azzal kedveskedünk a kerület összes óvodás és iskolás gyermekének,hogy szeretet gombóc programunk keretében kevesebb mint fél áron fagyizhatnak nálunk a csoportok.


Az ötlet szülőanyukája kolléganőm, Havasi Magdolna, aki gazdasági vezetőként dolgozik a Végvári Cukrászdáknál. Cégünk talán közhelyesnek tűnő üzletpolitikája, hogy a vendégeink elégedettsége  számunkra a legfontosabb. Valóban így van. Kis közösségünk, Budapest legnagyobb kerülete,összetartó, figyelmes,baráti közösség, ahol szinte mindenki ismeri egymást. Sokan itt születtek, itt cseperednek fel gyermekeink, itt élünk együtt, egy segítőkész és figyelmes közösségben, ahol a Végvári Cukrászdák szerves részei ennek a lakóközösségnek, ahol jó lenni, ahova érdemes jönni.

Együtt készülünk a születésnapokra, esküvőkre, a meghitt baráti beszélgetésekre. A gyerekek egyöntetűen szeretik a fagylaltot. Ahogy közeleg a nyári szünet, fogynak a tankönyvben a lapok, egyre hosszabbak a nappalok, és reggelente a kellemes meleg napsugarak simogatják az arcunkat. Nyáron mindenki kicsit boldogabb, pozitívabb, mosolygósabb. A gyerekeket pedig egyre nehezebb a tantermekben tartani. Vágynak a szabadba, a jó levegőre. A nyár elengedhetetlen és szerves része a fagylalt. Szinte nincs olyan ismerősöm, aki ne imádná a fagylaltot.  A hűs finomság, ami szétolvad a szánkban, kellemesen frissít, és közben annyira édes,hogy szinte már rabul ejt. Így aztán a pedagógusok is szinte fellélegeznek, hogy az osztályokkal egy kellemes kis programra indulhatnak, a gyerekek fegyelmezett és izgalommal teli várakozással sietnek hozzánk a finom fagylalt reményében.

Minőségi alapanyagokból, eredeti receptúrák alapján,gyümölcs fagylaltjainkhoz haza idény gyümölcsöket  használva,hazai termelőktől. Az idei évben 7000 gombócot fagyi került a gyerekek tölcsérébe ennek a kiváló és méltán sikeres kezdeményezésnek a hatására. Kollégáink sok türelemmel és annál is nagyobb szeretettel várják a gyermekcsoportokat, akik egy szervezett jól átlátható rendszernek köszönhetően előre ütemezetten látogatnak el hozzánk. A kerületben található összes Óvodát és Iskolát e mailben tájékoztatjuk a lehetőségről, annak pontos idejéről, és egy megadott telefonszámon időpontot foglalnak, így elkerülve az esetleges torlódást, és biztosítva a cukrászda összes többi vendégének zavartalan kiszolgálását. Kolléganőnk,

Hajni, aki a finom fagylaltjainkat készíti, gondos figyelemmel állítja össze a kínálatot,hogy a kisgyermekek igényeinek és ízlésének megfelelő kínálattal várhassuk a legfiatalabb vendégeinket. Igazi csapatmunka áll egy egy ilyen megmozdulás mögött. Mi pedig szívből és szeretettel tesszük a dolgunkat,hogy a sok itt felcseperedő kisgyermek mind szeretettel és jó érzéssel gondolhasson azokra a nyarakra, amikor a Végvári Cukrászdákban fagylaltoznak. Induljon boldogan és felhőtlenül a nyári szünet. Minden kis és nagy gyerkőcnek boldog, élményekben gazdag vakációt kíván a Végvári csapata, és egész nyáron várunk titeket a változatos finom fagylaltjainkkal.


Vissza a tartalomhoz