Blog - Végvári Cukrászda

Végvári logo
Tartalomhoz ugrás

„Együtt, veletek, átvészeljük ezt a szokatlan és nehéz tavaszt…”

Végvári Cukrászda
Közzététel szerző: Váradi Eszter itt Események · 9 Május 2020
Tags: Történetek
Furcsa dolgokat hoz az élet. Néha, olyan, nem várt nehézségeket gördít elénk, amit sosem gondoltunk volna. Nem értjük, talán egy percre megtorpanunk. Szokatlan ez a helyzet, itt állunk egy eddig ismeretlen, váratlan dolog közepén, világjárvány van.


Sok mindenben változtat ez most az életünkön. Soha még ekkora szükség nem volt arra, hogy megőrizzük a nyugalmunkat és fegyelmezetten éljük a mindennapjainkat. Rajtunk múlik, hogyan reagálunk a változásokra. A Végvári Cukrászdák csapata arról híres, hogy minden helyzetben helyt áll. Lehetne ez az idei tavasz sokkal könnyedebb, önfeledtebb, de mi nem hagyjuk, hogy bármi is kedvünket szegje.

Dolgozunk. Nekünk ez az életünk. A küldetésünk, hogy mindenki életét megédesítsük. Boldogabbá tegyük egy hűsítő fagylalttal, egy finom süteménnyel, egy ünnepi tortával. Sok minden most bonyolultabb lett. De ne hagyjuk, hogy ez kedvünket szegje. Talán most nem tud önfeledten összegyűlni az egész család, esetleg a rokonlátogatást későbbre kell halasztanunk. De nem kell lemondanunk mindenről, ami megszokott, ami jó és az életünk része. A süteményeink a legfinomabb és legfrissebb alapanyagokból készülnek ma is, betartva az összes szabályt, biztonságos és könnyen elérhető módot kínálunk arra, hogy kifejezzük egymás iránti szeretetünket.

Sokan rendelnek most tőlünk tortát meglepetés formájában, hogy tudassák szeretteikkel, hogy gondolnak rá a nehéz időkben. Természetesen örülünk az ilyen örömteli küldetéseknek, és boldogan szállítjuk házhoz az édes pillanatokat. Nem kell lemondani a kedvenc ízeitekről, a hét minden napján nyitva vagyunk, és azért dolgozunk, hogy mosolyt csaljunk az arcotokra.

Mert a mi vendégeink egy csupaszív csapat tagjai. Budapest legnagyobb és legcsodálatosabb kerületének és annak vonzáskörzetének lakói, akik nap mint nap ellátogatnak hozzánk. Együtt, veletek, átvészeljük ezt a szokatlan és nehéz tavaszt. Ha majd túl leszünk ezen az időszakon, büszkén tekinthetünk vissza, hogy nem adtuk fel, nem hagytunk cserben egyetlen vendéget sem. Mindvégig kitartottunk és keményen dolgoztunk azért, hogy ne hiányozzon egyetlen ünnepelt asztaláról sem a meglepetés, ne maradjon desszert nélkül a kismama, és a nagymama, és a sok édesszájú kisgyermek sem. Az édesség boldogság.
Mi valóban hiszünk abban, hogy egy finom sütemény örömet csempész az életünkbe egy nehéz fárasztó nap után, vagy egy jól megérdemelt pihenést töltve otthonunkban. Hiszünk a jóban, megtörhetetlenül. Tesszük a dolgunkat, ha lehet, most még nagyobb hangsúlyt fektetünk az egyébként is kifogásolhatatlan patika tisztaságra, saját és mások biztonságára. Mert együtt ezen is túl leszünk, erős csapat vagyunk.

A Végvári Cukrászda és a drága törzsvendégeink, akikért érdemes hajnalban óracsörgésre kelni, és elkészíteni a világ legfinomabb süteményeit, azokat a mennyei különleges fagylaltokat, megsütni a tökéletes pogácsát.

Köszönjük, hogy bíztok bennünk!


Vissza a tartalomhoz